duminică, 27 septembrie 2009

METABOND - Aditivi, Tratamente motor, Uleiuri auto

Ai folosit produsele Metabond? Spune si altora parerea ta.

63 de comentarii:

  1. Am folosit produsele metabond pentru masina personala si rezultatele sunt vizibile si observabile in scurt timp -chiar si pentru o persoana care nu are vaste cunostinte de mecanica auto.Scade nivelul de zgomot al motorului si masina e mai "nervoasa ".Aceste aspecte pot fi observate dupa foarte putin timp.Recomand cu caldura aceste produse tuturor persoanelor care isi iubesc autoturismul .

    RăspundețiȘtergere
  2. masina mea (Opel)avea un zgomot la cutie,am folosit Metabond GT si acum merge perfect, intra mai usor in viteze, mai ales viteza a doua unde inainte agata un pic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Masina mea (ford focus) are un zgomot foarte mare din cutie. La inceput nu am stiut de unde vine pt ca era neglijabil iar cand s-a accentuat am descoperit ca de fapt zgomotul vine din cutia de viteze. Oare daca voi folosi metabond gt se va ameliora zgomotul si in conditiile astea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca zgomotul este prea mare va recomand un tratament cu Metabond Gold, care fata de Metabond GT mai contine si ceramica.
    Am mai avut clienti cu astfel de cazuri si au rezolvat problema zgomotelor.
    Este recomandat sa schimbati si uleiul la cutie iar in acelasi timp sa adaugati tratamentul cu Metabond Gold.

    RăspundețiȘtergere
  5. sint interesat daca exista ceva si pt.sistemul de servodirectie?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru sistemul de servodirectie va recomand Uleiul Metabond ATF IID si ATF III.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit megasel la masina mea (fiat doblo) si in scurt timp am observat un consum scazut, cresterea demarajului si porneste mult mai usor in perioada rece.
    recomand produsele metabond tuturor celor care isi intretin autoturismul

    RăspundețiȘtergere
  8. Folosesc megasel de doi ani de zile la masina mea care este un renault symbol. Intimplator in tirg am vazut un test cu metabond si am zis ca ar fi bine sa incerc si sunt foarte multumit. Folosesc si metabond gold pentru motor, l-am recomandat si unui var care este taximetrist,la inceput a fost mai sceptic l-a cumparat mai mult dupa ce am discutat cu el, sa zicem de curiozitate. Acum imi spune ca se poate observa diferenta si la consum, zgomot, demaraj. Cred ca aditivi lungesc viata motorului si o si imbunatatesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Eugen sunt Cornel din Buc si am un A6 2002 1,9 96 KW 180.000 km si vreau un tratament pentru diminuarea zgomotului motorului.Ce imi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  10. Cornel, iti recomand Metabond Old Spezial pentru tratarea motorului.
    Daca este nevoie iti recomand si un aditiv de benzina sau motorina, face foarte bine la injectoare.
    Pentru Bucuresti o sa te pun in legatura cu un colaborator local daca te grabesti sau pot sa-ti trimit direct, oricum livrarea este gratuita in ambele cazuri.

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,

    Sunt Adrian din Bucuresti. Am achizitinat un Fiat Punto 1,2 din 2004 (120.000 km). Din pacate la relanti turatia motorului (din cand in cand) nu este constanta. Unii mi-au sugerat sa folosesc un aditiv pt. curatarea injectoarelor. Pot folosi Megasel la acest tip de auto?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua Adrian,

    poti folosi Megasel la masina ta fara probleme. iti recomand doza dubla de aditiv la primii 100 ltr de motorina, pentru tratament, apoi doza normala de intretinere. Ca sa fiu mai precis doza dubla insemnind 5ml de Megasel la fiecare 10 ltr de motorina din rezervor.

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  13. BUNA ZIUA
    Sunt Florin din Cluj- NAPOCA si as dori sa stiu pe ce durata se intinde efectul unui tratament cu metabond pt. motor

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua Florin,

    desi nu ai specificat care tratament de motor, iti pot spune ca un tratament este garantat ptr un schimb de ulei la motorul tau.
    La urmatorul schimb este suficient doar jumatate din cantitatea adaugata la primul tratament, respectiv 2,5% tratament Metabond din capacitatea baii de ulei.

    Cu stima,
    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua
    Sunt acelasi Florin si as dori sa-mi recomanzi un tratament complet(motor+motorina) pt. un audi A4 tdi an 2004 190700 km si o adresa ceva din Cluj-Napoca

    RăspundețiȘtergere
  16. Florin scuze pentru raspunsul meu intirziat. A trebuit sa plec prin tara ultimele 2 zile...

    Pentru masina ta Audi A4 diesel, iti recomandan Metabond Megasel pentru tratarea Motorinei si Metabond Gold ca si tratament de motor.
    Poti contacta pe Dl.Moldovan Cornel din Cluj la Mob: 0724/399636. In caz ca Dl. Moldovan nu este disponibil ma poti contacta pe mine si ti le trimit direct la domiciliul tau prin curier sau posta romana. In ambele situatii transportul este gratuit.

    Sarbatori cu bine!

    Eugen Coman

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Ziua
    Ma numesc Liviu si sunt din Brasov. Am un Passat 2.5 v6 tdi 171000 km la bord.Nu consuma ulei,fumul e normal.Am adus-o acum un an din Germania si era mult mai sprintena atunci ca si acum. ce imi recomandati sa folosesc din gama de produse Metabond?

    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna dimineata Liviu,

    in primul rind iti recomanda aditivul de motorina Metabond Megasel care imbunatateste arderea combustibilului care in RO este asa cum este....o stim cu totii. Nu modifica cifra cetanica a motorinei cum cred unii, in schimb curata injectoarele si alte depunerii de pe supape, neutralizeaza acizii din motorina, impiedica formarea de bacterii, mareste puterea si multe alte beneficii pe care le poti citi si pe site. Un flacon de 250ml Megasel trateaza 1 tona de motorina. Acum pe sezon de iarna este cel mai vindut produs impreuna cu aditivul de benzina.

    Pentru motor, chiar daca nu consuma ulei iti recomand Metabond Gold, un flacon de 250ml este suficient pentru tratamentul unei baii de ulei 5 ltr.

    Daca doresti detalii de expediere ma poti contacta pe unul din numerele de pe site sau pe email.

    cu stima,

    eugen c.

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru un opel astra H 1,3 CDTI,anul de fabricatie 2006,90.000 km la bord ca tip de metabond ma sfatuiti sa achizitionez??Respect!
    Mentionez ca ma deranjeaza doar zgomotul motorului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru Opel Astra H1,3 CDTI, 2006 , 90000 km - Metabond C pentru motor si Metabond Megasel pentru motorina.

    Zgomotele apar si in momentul cind treceti de la o grupa SAE de ulei la o alta grupa SAE. Metabond C trateaza suprafetele metalice interioare ale motorului si reduce frecarile. In 300-500 km veti observa ca vor nu vor mai fi zgomote.
    Megaselul decolmateaza injectoarele, depunerile de pe supape,etc si daca folositi o sa observati ca motorul merge mai rotund, in plus aduce si o economie de combustibil de 3-7%, usureaza pornirile la rece, imbunatateste arderea combustibilului, dar nu schimba cifra cetanica.

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  21. Am auzit diferite pareri ca produsele metabond,ex.
    metabond C dauneaza grav turbinei

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe internet veti gasi parereri pro si contra indiferent la ceea ce va referiti, un aditiv/ulei auto, medicamente,alimente sau aerul pe care il inspiram, etc. Eu cred ca ar fi mai bine sa-i intrebati pe cei care au folosit si nu pe cei care isi dau cu parerea pe forumuri doar ca sa arate cit de inteligenti sunt...

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  23. ce se intampla daca pun metabond c in uleiul de la motor cu care am facut deja 4000km.Dar in cutia de viteze??

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua,

    Daca aveti de gind sa schimbati uleiul curind, mai devreme de 7000 km, ar fi pacat sa adaugati Metabond C acum, adica sa nu irositi.... Nu se intimpla nimic, il puteti adauga acum sau la urmatorul schimb fara probleme.

    La cutia de viteze v-as recomanda sa faceti si schimbul de ulei odata cu adaugarea tratamentului, asta daca nu s-a mai schimbat uleiul la cutie de foarte mult timp si aici ma refer la peste 10 mii km.

    Cu stima,

    Eugen C

    RăspundețiȘtergere
  25. Am un flacon de metabond C si vreu sa-l pun in uleiul de la motor.Intrebare:exista o procedura speciala in acest sens(motor cald,un nr. de km efectuati dupa etc.)????
    Din acest produs pot sa pun in cutia de viteze(n.c. Metabond C)sau trebuie sa cumpar Metabond GT ?
    Respect!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua,

    Metabond C de preferat se adauga in uleiul cald inainte de a pleca la drum. Nu necesita efectuarea unei distante oarecare ca si in cazul Metabond Gold sau Old Spezial.

    Pentru cutie folositi totusi GT a fost conceput pentru temperaturi joase si special pentru cutie. Mai poate fi folosit Metabond Gold numai in cazul in care sunt zgomote semnificative(foarte mari) la cutia de viteze.

    Cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  27. revin cu opinia mea personala,merita toti banii aditivul intitulat Metabond Megasel,pentru motorina.incercati,aveti rabdare si nu veti regreta!!felicitari Metabond !

    RăspundețiȘtergere
  28. Salut Eugen,
    Te rog sa-mi recomanzi si mie aditivul cel mai bun pentru un diferential care a inceput sa fluiere, am schimbat deja uleiul dar functionarea nu s-a imbunatatit prea mult.

    Cu respect, multumesc!
    Gil

    RăspundețiȘtergere
  29. Salut Gil,

    Pentru diferential iti recomand Metabond GT. Un domn din Caransebes a postat pe aici pe blog dupa ce a tratat un diferential cu aceleasi simptome.
    Citi ltr de ulei trebuiesc tratati la acel diferential? Foloseste 5% din capacitatea uleiului la primul tratament si 2,5% la urmatoarele doar de intretinere.
    Contacteaza-ma pe email ptr detalii preturi si conditi livrare.

    Cu stima,

    Eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Salut Eugen.Daca am ulei Metabond de motor mai trebuie si aditiv?Multumesc.Erwin

    RăspundețiȘtergere
  31. Salut Erwin,

    Uleiul de la Metabond nu este cu nimic mai presus de un alt ulei similar de la o alta firma conform Normelor inscrise pe eticheta bidonului, respectiv SAE,ACEA,API, singura diferenta fiind ca pe piata din Europa de est sunt multe uleiuri rerafinate(nu toate), cel de la Metabond fiind de prima rafinare...

    Tratamentul nu este obligatoriu, ti-l recomand insa daca ai zgomote, consum de ulei sau consideri ca motorul nu functioneaza normal, probleme injectoare,consum combustibil, etc...

    Cu stima,
    Eugen C.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Detin un opel corsa ,benzina,motorizare 1000 cc,de cand am cumparato are un zgomot de diesel in loc sa fie mai fiabil,din constatari am inteles ca ar fi ba Distributia sau din ce m/am documentat eu am inteles ca axele came sunt uzate datorita folosirii de ulei necorespunzator si neskimbat la timp.In acest mment folosesc Castrol 10 w 40,dar nu s/a skimbat mai nimic,tot diesel functioneaza si merge sacadat,asta e ,astept un raspuns daca se poate pe adresa maximnelu@ymail.com .

    RăspundețiȘtergere
  33. Dl Maxim, v-am raspuns pe email.

    eugen
    htt://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Cine confirma povestea cu "Imediat dupa lansarea din 1991 a cistigat Marele Premiu la Expozitia Auto din Frankfurt. O masina Ferrari tratata cu METABOND a atins recordul de viteza de 351 km/h desi initial viteza constructiva maxima era 291 km/h. De atunci toate masinile Ferrari sunt tratate din fabricatie cu METABOND." ? Bine inteles in afara de Metabond.

    RăspundețiȘtergere
  35. Pentru caravaggio: buna intrebarea, sincer sa fiu nu stiu sa iti raspund cine poate confirma povestea asta, cred totusi ca Metabond ar trebui sa platesca multi bani ca Ferrari sa-si lipeasca pe masinile lor un autocolant cu sigla Metabond sau sa faca aceasta afirmatie....

    cu stima,
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  36. ce aditivi pentru banzina si ulei imi recomandati la un motor de barca yamaha de 30 CP pe carburatie?

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ziua,

    pentru motorul de barca yamaha va recomand Metabond Megalene.

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  38. ce ulei merge la seat leon 1400 benzina
    am 160.000km am folosit castrol5w40
    fabricatie 2001
    semneaza marianos

    RăspundețiȘtergere
  39. ce ulei imi recomanzi la peugeot207 diezel
    am 24.000km si am folosit ulei total5w40
    semneaza pastravul

    RăspundețiȘtergere
  40. Pentru "pastravul": acelasi ulei Metabond Top 5w40, Metabond M si Megasel.

    RăspundețiȘtergere
  41. Da sunt foarte multumit de cand folosesc aditivul parca conduc alta masina.O sa comand si pe cel pentru motor dar momentan mi la donat un prieten care numai are masina.Eram interesat daca e un distribuitor pe calarasi si daca nu ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa vand acest aditiv?Am inteles ca e unul pe slobozia?Eu lucrez cu majoritatea servisurilor din zona deoarece firma la care lucrez comercializeaza gaze tehnice si consumabile sudura.
    Multumesc anticipat si oricare ar fi posibilitatile,o sa recomand acest produs cu placere ori de cate ori am ocazia.

    From:
    Lucian Vladila

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna Eugen Am un Ford Galaxy si doresc sa trateztot ce se poate ca si premeditare...are 130000 km...astept sfatul tau...mersi

    RăspundețiȘtergere
  43. Pentru FORD GALAXY cu 130 mii km, iti recomand:

    1. MET GOLD - tratament motor
    2. MEGASEL sau MEGALENE - aditivi de combustibil
    3. METABOND GT - tratament cutie
    4. Ulei METABOND 5W30 sau 5w40 depinde ce grupa SAE ai folosit inainte si aici trebuie discutat...

    Contacteaza-ma pe eugencoman@yahoo.com pentru detalii, sau pe mob.

    Stima,
    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna ziua tuturor !
    Sunt unul dintre scepticii care se indoiesc de super performantele produselor METABOND ! Totusi am sa incerc un Metabond Gold pentr un motor Golf 4 90 Cp 190.000 km ! Voi reveni cu impresiile pozitive sau mai ales negative dupa utilizare ! Stima tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  45. se poate folosi gt si in uleiul de la servodirectie de la un opel vectra b

    RăspundețiȘtergere
  46. am folosit la uleiul din cutia de viteze si mi-a mai ramas 100 ml si l-am pus la servo ....am facut bine >????

    RăspundețiȘtergere
  47. da... e bine...
    si daca nu ar fi bine, ar fi prea tirziu....

    RăspundețiȘtergere
  48. Am un opel astra h 1.3 cdti 122 000 km.As dori sa folosesc metabond pentru cutia de viteze (manuala 6 trepte ) si pentru motor. Ce imi recomandati?
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  49. Metabond Gold - pentru motor si Metabond GT - pentru cutie. La cutie insa ar fi bine sa schimbati si uleiul daca nu a fost schimbat deja recent...

    stima,

    Eugen C.

    RăspundețiȘtergere
  50. Am schimbat uleiul acum 500 km.Masina face un zgomot in viteza 1 si a 2 a. Incerc si cu metabond gt sa vad daca o fac sa taca.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  51. Daca sunt zgomote si uzuri mari la cutie, atunci mai bine incercati Metabond Gold, este eficient la cutii unde exista uzuri mai mari.

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  52. am un opel astra benzina X12XE,236000 aproximativ,ce tratament indicati si la motor,si benzina si cutia de viteze,multumesc.si de unde se poate achizitiona in zona petrosani,hunedoara.

    RăspundețiȘtergere
  53. Va salut! pentru zona Petrosani am un colaborator serios la Petrila.
    Pentru Opelul dvs va recomand Metabond Gold - tratament pentru motor, Megalene - aditiv benzina iar pentru cutie Metabond GT. Totusi sunati-ma la numerele de pe site sau 0733266604 pentru a stabili impreuna exact produsele de care aveti nevoie, in functie de uzura motorului...

    stima,

    Eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Se poate pune metabond h in uleiul de servodirectie??Cam face galagie pompa servo!Audi A4B5,motor 1,6 din 1997!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  55. Va salut am si eu opel astra g 1.7 CDTI DIN 2004 cu 180000 km efectuati si as dori si eu un aditiv cva pt curatat injectoarele imi cam face probleme pornirea si ma gindesc ca asta ar fi cam singura problema.

    RăspundețiȘtergere
  56. Va salut am si eu opel astra g 1.7 CDTI DIN 2004 cu 180000 km efectuati si as dori si eu un aditiv cva pt curatat injectoarele imi cam face probleme pornirea si ma gindesc ca asta ar fi cam singura problema.

    RăspundețiȘtergere
  57. Eu am un Saab 9-5 Vector din 2011 2.0 diesel,ce ulei imi recomandati pentru servo directie?exista si un tratament din factorii enumerati din familia Metabond?va multumesc. anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  58. Anm un motor de barca Yamaha, 15 cai, 4 timpi. Ce metabond trebuie la uleiut pentru motor , si de care la uleiul de cizma?

    RăspundețiȘtergere