sâmbătă, 3 octombrie 2009

Tratamente Motoare noi, Putin uzate, Foarte uzate

Metabond M, Metabond C, Metabond Gold, Metabond Old Spezial

199 de comentarii:

  1. ce recomandati ptr.un cielo 2005 executiv 80000km pentru motor si cutie. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua,
    pentru motor daca nu consuma ulei si presupun ca nu consuma, va recomand Metabond C 250ml, iar pentru cutie Metabond GT 250ml.
    Se reduc frecarile considerabil si veti vedea diferenta...

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  3. VIOREL din SLATINA OLT21 octombrie 2009 la 08:56

    Domnule Eugen cum sa procedez la adaugarea tratamentului pentru cutia de viteze la CIELO ca la aceasta masina nu se schimba uleiul doar se completeaza.Multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua Viorel,

    Povestea asta ca uleiul de cutie ca nu se schimba am mai auzit-o. Te sfatuiesc sa-l schimbi macar la fiecare 40 mii km pentru ca nu-i nimic rau in a schimba uleiul de cutie. vei vedea ca acolo in uleiul vechi sunt foarte multe particule metalice, micronice de altfel, care lucesc cind te uiti sub o lumina mai puternica, iar acele particule nu sunt altceva decit rupturi din interiorul cutiei....
    Daca nu este obligatoriu sa schimbi uleiul si nu doresti, atunci scoti 15o ml de ulei din cutie, adaugi 150 ml de tratament metabond GT si pina la full bagi ulei de preferat ulei curat nu pe cel pe care l-ai scos de acolo.

    Cu stima,

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  5. buna ziua, ce recomandati pentru un citroen c4 benzina 2007 cu 53000 km ?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. buna seara,

    pentru Citroen-ul dvs va recomand Metabond C, ca tratament de ulei, iar pentru benzina, Metabond Megalene, mai ales acum pe timp de iarna, usureaza pornirile la rece.

    Cu stima,
    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu o intrebare...trecerea de la metabond m la metabond c cum se realizeaza...adica pun tot flaconul de metabond c sau pun doar jumatate tinand cont ca motorul e deja tratat...imi intra 4,75 litri in motor.

    RăspundețiȘtergere
  8. am un ford fiesta din 2002 pe benzina si are 80.000 de km, am facut schimbul de curand si am deja 1500 de km cu uleiul asta, pot sa mai pun metabond c...tinand cont ca motorul are zgomot? sau trebuie sa astept pana la urmatorul schimb de ulei?

    RăspundețiȘtergere
  9. Raspuns pentru Domnul Duta Mihai:

    Fiind deja la al doilea tratament, la masina dvs dvs este suficient sa adaugati doar jumatate din flaconul de 250 ml de Metabond C (2,5% din capacitatea baii de ulei).

    Cu stima,
    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  10. Raspuns pentru domnul cu Ford Fiesta din 2002 pe benzina 80.000 km:

    Da, puteti adauga Metabond C chiar si acum, mai ales daca se aud zgomote. La primul tratament va recomand sa folositi 5% din capacitatea baii de ulei. Banuiesc ca aveti baia de ulei cu capacitatea de aprx 4 ltr, deci 200 ml de Metabond C ar fi suficient. Veti simti apoi diferenta dupa ce parcurgeti citiva km.

    RăspundețiȘtergere
  11. Suciu Florin / Caransebes30 octombrie 2009 la 21:49

    Am folosit Gold pentru un motor Suzuki Jimny 1300 cmc benzina /50.0000 km la bord, in sept 2009.Am remarcat ca motorul e mai silentios ,se tureaza mai repede si consuma mai putin .Mai am o experienta cu Gold pe un motor diesel Mercedes 2200 cmc ,350.000 km la bord in 2004 .Exact aceleasi simptome motor mai vioi ,consum mai mic ,temperatura mai mica in motor (circulam fara termostat si puteam vedea temp lichidului de racire ,vara pe canicula maxim 80-85 grade ).In concluzie , se merita , ramine ca testul timpului sa dovedeasca durabilitatea rezultatelor obtinute prin tratare.Voi reveni dupa tratare cu GT a cutiei de viteza , a doua diferentiale fata spate si a cutiei de transfer la Suzuki in noiembrie 2009.Salutari d-lui Coman

    RăspundețiȘtergere
  12. la mine nelamurirea este alta...detin un audi 80 din 89`, are ~300.000 km si desi nu scoate fum albastru decat foarte putin, am observat ca imi consuma undeva la 1L de ulei undeva la ~1000km.

    din gama Metabond, ca tot aud de ele, ce ulei mi-ati recomanda in mod special, si bineinteles un aditiv ceva pentru ca vreau cat pot sa reduc consumul de ulei. am inteles de la diversi indivizi ca, conteaza mult uleiul...pot pune unul mai bun si sa nu manance 1L la mie, ci doar sa spun...600-700g..

    Multumesc`.

    RăspundețiȘtergere
  13. DOMNULE SOARE MARIUS!

    Desi este Audi la 300 mii km este normal sa consume si ceva ulei, insa la dvs este cam mult 1 ltr la 1000km.
    Va recomand in primul rind un tratament de motor cu Metabond Old Spezial care contine particule policeramice, acestea din urma polimerizeaza pe suprafetele cu uzura si reduce consumul de ulei, nu de tot, in proportie de 50-60% in cazul masinii dvs.
    Fiind consumul mare de ulei, va recomand doza dubla la primul tratament, mai exact un flacon de 250ml de Metabond Old Spezial suficient pentru un motor cu o baie de ulei de 3-4 ltr.
    Ca si ulei, banuiesc ca ati folosit uleiuri sintetice din gama 5w30 sau 5w40 iar acum ar fi bine sa folositi un ulei mai gros, din gama Metabond va recomand Star 15w40 sau chiar Clasic 20w50, dar neaparat trebuie facut si un tratament cu Old Spezial.
    Vedeti pe site mod de utilizare si efectele obtinute in urma folosirii tratamentului Old Spezial.
    http://www.eco-metabond.com/metabond_old_spezial.html

    Cu stima,

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  14. Exact asta imi trebuie, pentru ca stiu ca de consumul de ulei nu o sa scap pana la reconditionarea motorului, dar ma multumesc si daca in loc de 1l sa completez 500-600g. consumul asta ma facut sa ii pun un ulei mai ieftin pentru ca tot timpul cumparam bidoane de cate 1L si nu renta daca dadaeam la fiecare mie de km cate 25-30 lei pe un bidon...

    Mai mult ca sigur o sa incerc Clasic 20W50 pentru mai multa siguranta ca nu o sa imi mai dispara asa repede.cu tot cu filtru imi intra cam 3l de ulei. si apoi tratamentul trebuie pus la fie care schimb sa inteleg, nu?

    Multumesc`, Marius.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Soare,

    Pina la reconditionarea motorului, folositi Old Spezial, un flacon 250ml la primul tratament si jumatate de flacon la fiecare din urmatoarele schimburi.
    Daca nu cunoasteti un distribuitor Metabond in zona dvs si doriti sa faceti o comanda, trs un email pe eugencoman@yahoo.com sau intrati pe messenger cu acelasi ID.

    Eugen C.

    RăspundețiȘtergere
  16. buna ziua
    am cateva intrebari sa va adresez:
    1.unde se fabrica aceste produse , caci eu nu am gasit nici un site strain, al producatorului,ci numai romanesti?
    2.am urmarit un test cu tratament de motor metabond m si este destul de convingator, dar in realitate in interiorul motorului sunt alte conditii de functionare(temperatura, presiune etc).cum rezista metabondul la aceste conditii?isi mai pastreaza proprietarile antifrictiune?cum reactioneaza cu marea diversitete de uleiuri de motor cu care poate fi amestecat?
    3.in cazul unui motor tratat anterior cu duralube ce efect are metabondul? se foloseste in cantitatea initiala de 5% sau se considera ca este un al doilea schimb si se pune 2.5%?

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua,

    incerc sa va raspund cit mai la subiect:
    1. aditivii si tratamentele Metabond sunt fabricate in Germania. www.metabond.de in engleza.
    se distribuie in toata Europa numai in sistem MLM.
    uleiurile sunt fabricate marea majoritate de firma Total din Belgia in colaborare cu Elf din Franta.

    2. Metabond-ul intra in reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului si creaza o suprafata rezistenta la uzuri (vedeti detalii pe site).
    este miscibil cu orice tip de ulei.

    3. daca ati tratat anterior cu duralube, va recomand sa folositi o solutie de curatare la interiorul motorului inaintea folosirii tratamentului Metabond.
    dupa cite stiu eu duralube nu are proprietati asemanatoare cu Metabond, asa ca neaparat 5% din capacitatea baii de ulei la primul tratament.

    cu stima,

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru un opel Zafira din 2005, 90.000 km. ce metabond sa folosesc. Motorul nu consuma ulei.
    Este un diesel cdti de 150 CP?

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru Costel cu Opel Zafira:

    Fiind un motor diesel de putere mai mare, va recomand Metabond C, un flacon de 250ml trateaza o baie de 5 ltr ulei.
    Pentru injectoare Metabond Megasel, veti simti diferenta

    Puteti suna 0724/621360-Stere Dan, din Buzau, unul din clienti cu Opel care foloseste produse Metabond


    Cu stima,

    Eugen Coman

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca acest aditiv este atat de bun pe cat pare, de ce nu este atat de cunoscut in romania mai ales in magazinele de specialitate auto? Majoritatea magazinelor imi recomandau Dura Lube!Care este motivul pentru care nu este promovat pe piata romaneasca ? majoritatea oamenilor pe care i-am intrebat de acest produs nu il cunoasteau si multi mi-au recomandat Dura Lube, ca sondaj de opinie 1 din 10 oameni au auzit de Metabond

    RăspundețiȘtergere
  21. asa cum v-am spus si pe email, intrebati internetul, multi conducatori auto procedeaza la fel. vedeti forumurile si siturile auto si o sa va convingeti. dvs folositi ceea ce credeti ca este mai bun ptr masina dvs.

    cu stima,

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  22. buna seara
    daca la tratamentul cu megalene, am folosit prima oara cantitate mai mare de aditiv raportat la cantitatea de benzina, este vreo prblema?

    RăspundețiȘtergere
  23. buna seara,

    Nu este nici o problema daca ati adaugat mai mult Megalene in rezervorul de benzina, chiar este recomandata doza dubla la primii 100 ltr de benzina tratati (5 ml/10 ltr). Totusi, la masinile Euro 4 pe benzina se recomanda respectarea dozei de 2.5ml/10 ltr benzina.

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  24. Am un logan 1.5 dci cu 40000km, si ma gandeam sa folosesc metabond tratament pt motor si pentru cutie. Ce imi recomandati? credeti ca la km efectuati ar fi nevoie de metabond pentru injectori? nu scoate fum. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  25. tot in legatura cu loganul dci de 1,5 tinand cont de km parcursi ce cantitate de tratament imi recomandati pt cutie si motor si ce frecventa de tratare? cat de des, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna seara!
    Pentru Domnul cu Loganul de 1,5 dci, va recomand Metabond M pentru tratamentul motorului si Metabond GT pentru tratament cutie. Ar fi ideal si un Metabond Megasel, care este aur pentru motoarele diesel fiind unul dintre cele mai vindute produse din gama Metabond.

    La motor, Metabond M se adauga 5% din capacitatea baii de ulei la primul tratament si apoi 2,5% pentru celelalte tratamente ulterioare. Si ca sa dau un exemplu la o baie de 3 ltr, un flacon de 250ml de Metabond M este suficient ptr 2 tratamente.

    La cuite viteza un flacon de 250 ml sunt suficient ptr 2 tratamente in cazul masinii dvs si banuiesc ca nu sunt sunt zgmote cauzate de uzuri acolo.

    Pentru injectoare Megasel un flacon de 250ml trateaza 1000 ltr (1 tona) de motorina. este excelent tinind cont de calitatea motorinii in RO. Motorina fiind saraca in sulf, Megaselul are si calitati de ungere, face apa sa fie miscibila cu combustibilul, imbunatateste arderea, aduce si economie de combustibil, etc.

    DACA TINETI LA MASINA DVS IDEAL AR FI SA O TRATATI TOT TIMPUL CIT O FOLOSITI. VETI OBSERVA DIFERENTA LA 200-300 KM DUPA PRIMUL TRATAMENT...

    oferim transport gratuit iar in functie de produsele dvs mai facem si reduceri.

    Cu stima

    eugen c
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Adrin Vasilescu ma numesc si mi-am tratat masina(bmw) care avea deja peste 250 mii km cu Old spezial. Desi nu ma asteptam la minuni, s-a redus considerabil consumul de ulei si mai ales zgomotul motorului. Va recomand metabond mai ales daca aveti un motor cam obosit...

    RăspundețiȘtergere
  28. Revin conform promisiunii cu detalii Metabond.Am profitat de necesitatea inlocuirii uleiului de transmisie si in 1 dec 2009 am tratat cu Metabond GT 2 diferentiale fata si spate , 1 cutie de viteza manuala si o cutie de transfer masina Suzuky Jimny /aprox 52 000 km.In fiecare din acestea am pus o cantitate de 1/5 Metabond GT din capacitatea baii de ulei a fiecaruia (un tub GT la aprox 1 l ulei semisintetic 75w90 Metabond)Dupa un rulaj de 150 km transmisia e mai "silentioasa",sigur ca frecarea s-a redus , deoarece pe aceeasi portiune de drum ,la conditii identice meteo si benzina aceeasi marca sant necesare mai putine rpm la motor pentru o aceeasi viteza .Obs : motorul e tratat cu Gold o luna mai devreme si folosesc regulat Megasel pt benzina
    In concluziei recomand Metabond , efectele tratarii motorului si transmisiei sant foarte vizibile dar nu va asteptati la ceva "senzational".....timpul va dovedi mentinerea efectelor tratamentului,as fi bucuros sa aud despre rezistenta in timp foarte buna a tratamentului....Multe salutari d-lui Coman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Florin asta cu ,, Mai putine rpm ,aceiasi viteza este cea mai mare stupizenie pe care am auzit-o . \daca nu te pricepi ,mai bine nu te pronunta. motorul transmite un anumit nr de rotatii pe minut catre cv ,aceasta transmite mai departe catre diferential si planetare . Rapoartele cutiei de viteze sunt fixe si nu are cum sa creasca viteza de deplasare a masinii intr-o anumita treapta de viteza la acelasi nr de rpm. De exemplu daca la 3500 rpm in treapta a 5-a ai 130 km/h asa vei avea si inaintea si dupa aplicarea tratamentului . Bineinteles se reduce frecarea (lucrul mecanic ) dar acolosunt niste roti dintate care in functie de nr de dinti scad sau cresc raportul de transmisie .

      Ștergere
  29. Am un golf 3 1.9 tdi si 230.000 km parcursi,nu maninca ulei,spuneti~mi va rog ce tratament pt.motor si pt.cutie ar fi cel mai potrivit...,folosesc deja Metabond Megasel.Va multumesc cu stima si respect

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua,

    Pentru Golful 3 1.9 tdi va recomand Metabond Gold, un flacon 250ml trateaza o baie de ulei de 5 ltr si Metabond Gt pentru cutia de viteze.

    cu stima,

    Eugen C.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua! As dorii sa descrieti mai amanuntit modul de folosire al prod Metabond Gold-tratament motor.(cum trebuie pus,motorul cald sau rece,dupa introducere in motor trebuie sa mergi anume km cu masina? etc) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua,

    Metabond Gold se aplica astfel:

    Se aplica in uleiul cald, se agita bine flaconul se adauga cantitatea recomandata dupa care se parcurg un numar de 200-250 km fara a opri motorul, sau cu motorul la relanti un numar de 700 000 de cicli functionare continua. Chiar daca trebuie sa oprim intr-o parcare sau altceva, nu oprim motorul, il lasam sa functioneze pina cind ajungem la destinatie. Cu cit diatanta este mai mare pe care o parcurgem cu atit tratamentul motorului este complet.

    Va invit sa vizionati si filmul demonstrativ de pe site sau youtube.

    http://www.eco-metabond.com/metabond_gold.html
    http://www.youtube.com/watch?v=1hu5BZag2Ck

    Daca doriti va pot face o prezentare live prin intermediul yahoo messenger sau skype folosind webcam.

    Cu stima,

    eugen c.

    RăspundețiȘtergere
  33. buna seara,
    ce tratament recomandati pt un motor diesel 2000 cc, peugeot 307, 90 CP, 190.000 km, fara probleme si consum ulei sub 1 l la 10 000 km
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna seara,

    Pentru Peugeot 307, 90 CP, 190 000 km va recomand Metabond Gold tratament pentru motor.

    Eugen C.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  35. buna seara !!!
    ce tratament recomandati pentru un cielo 1997
    consuma ulei , dar nu in mod exagerat .

    RăspundețiȘtergere
  36. tot cu cielo ..am uitat sa precizez are aprox. 160.000 km

    RăspundețiȘtergere
  37. buna ziua
    am si euo intrebare.
    am un passat cu 120.000 la bord .a inceput sa ...consume motorina la relanti mai mult decat de obicei si ...mai si tremura ..pe deasupra .
    un amic mi-a recomandat sa folosesc acest produs in motorina spunandu-mi ca ...sunt colmatate injectaoarele ...sau duzele ...
    ma puteti ajuta cu ceva?
    va rog ?
    sunt din constanta ...
    multumesc anticipat
    CRISTI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sal cristi.cta am o intrebare la relantiu scoate si putin fum alb albastru?

      Ștergere
  38. Cristi,

    Metabond Megasel poate rezolva problemele la passatul tau. Este clar ca ai probleme la injectoare. Iti recomand doza dubla( 5 ml Megasel la fiecare 10 ltr de motorina) inca de la inceput pina cind simti ca masina si-a revenit...

    Suna la oricare din numerele 0744354644 sau 0733266604 si poti incepe tratamentul chiar de astazi.

    Eu saptamina asta sunt disponibil doar pe email.

    eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  39. multumesc EUGEN deja am achizitionat ......metabond--megasel.......acum astept sa vad diferenta ....
    multumesc inca odata ..
    sanatate multa

    RăspundețiȘtergere
  40. chiar te rog sa postezi aici rezultatele dupa 300-500 km parcursi dupa tratament.

    cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  41. buna ziua
    am o astra dti cu 140000km ce tratament motor imi recomandati?

    RăspundețiȘtergere
  42. buna Iulius,

    Chiar daca tu crezi ca masina nu consuma ulei, la atitia km parcursi, Metabond Gold ar fi cel mai indicat.
    http://www.eco-metabond.com/metabond_gold.html

    cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  43. am un bmw 525d din 2001 remapat si am 300 mii km,dar parca nu trage destul,as dori sa stiu ce pot folosi pentru motor si injectoare

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna ziua,

    Referitor la BMW 535d din 2001, sper sa nu ma fac de ris, insa nu stiu ce inseamna "remapat", as putea insa va va ofer citeva sfaturi.

    Folositi tratament pentru motor Metabond Old Spezial (se adauga in ulei) si aditiv Metabond Megasel pentru injectoare (se adauga in rezervorul de combustibil-motorina). Click pe cele doua linkuri de mai jos ca sa intelegeti cum va poate ajuta fiecare, pentru ca veti simti diferenta in 3-400 km de la prima utilizare.

    Cu stima,

    Eugen C.
    http://www.eco-metabond.com/metabond_old_spezial.html

    http://www.eco-metabond.com/metabond_megasel.html

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ziua,

    Referitor la BMW 535d din 2001, sper sa nu ma fac de ris, insa nu stiu ce inseamna "remapat", as putea insa va va ofer citeva sfaturi.

    Folositi tratament pentru motor Metabond Old Spezial (se adauga in ulei) si aditiv Metabond Megasel pentru injectoare (se adauga in rezervorul de combustibil-motorina). Click pe cele doua linkuri de mai jos ca sa intelegeti cum va poate ajuta fiecare, pentru ca veti simti diferenta in 3-400 km de la prima utilizare.

    Cu stima,

    Eugen C.
    http://www.eco-metabond.com/metabond_old_spezial.html

    http://www.eco-metabond.com/metabond_megasel.html

    RăspundețiȘtergere
  46. UPPS am apasat gresit si s-a dus de doua ori....

    RăspundețiȘtergere
  47. multumesc,remapat adica resoftat de la 163cp la 200cp si este vorba de un 525d. La Bistrita se poate trimite produsul?

    RăspundețiȘtergere
  48. Da, se poate trimite si la Bistrita fara probleme. Sunati la unul din numerele urmatoare sau trimiteti comanda pe email, eugencoman@yahoo.com si 0744354644, 0733266604.

    Cu stima,

    Eugen C.

    RăspundețiȘtergere
  49. buna seara.
    este foarte adevarat ...am facut 800km cu aditivul in motorina se cunoaste trage mult mai bine "te lipeste de scaun "acum
    insa tremuratul acela la relanti tot il am ...
    EUGEN ..ce sa mai fac?
    si inca o intrebare ....cat timp continui cu 5ml la 10 litri de combustibil?
    multumesc anticipat
    o seara frumoasa
    apropo face toti banii METABOND

    RăspundețiȘtergere
  50. Salut Cristi,

    Ma bucur ca folosind Megasel face diferenta la Passat-ul tau. Daca tremuratul la relanti nu a disparut inca, eu zic sa mai mergi pe aceeasi doza dubla pina cind simti ameliorarea, pentru ca nimic rau nu se poate intimpla.

    Nu sunt mecanic, insa ma gindesc ca o diagnoza la masina ta nu ar strica, sa nu mai fie si altceva in afara injectoarelor...

    RăspundețiȘtergere
  51. buna seara
    Multumesc pentru sfat EUGEN acum am bagat (aveam cumparat mai de demult)duralube ...in motor ...dar peste 5000 cand fac schimbul doresc sa bag tot ceva din gama ....METABOND.
    o sa tinem legatura sper.in constanta o diagnoza ....serioasa ....un sfat ceva?!
    multumesc anticipat
    sanatate multa

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna Cristi,
    Referitor diagnoza,eu cred ca mai intii ar trebui sa incerci la reprezentanta, dar este bine sa ceri citeva oferte si la alte service-uri auto de pe piata.
    Tinem legatura, desigur, trs un email ptr ca nu mai stiu daca am adresa ta de email sau tlf...

    Cu stima,
    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  53. stefcris_anto@yahoo.com...asta este email-ul ,eu D-nul EUGEN...
    multumesc mult
    sanatate

    RăspundețiȘtergere
  54. am unopel vectra b recent adus din germania si observ ca n ivelul de ulei este pe minim am vazut in cartea de service ca are ulei shel.ce trebuie sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  55. Referitor la Opelul adus recent din Germania, probabil ca cine v-a vindut masina nu a lasat si un rest de ulei ptr completare in caz ca scade nivelul... si nici in cartea tehnica nu scrie ce viscoziate de ulei din grupa shell a fost folosit, adica 5w40, sau 5w30, llx sau lsx.

    in practica se pot amesteca uleiurile de diferite marci si vicozitati si ma refer aici la uleiurile sintetice si semisintetice.

    deci, puteti cumpara si completa un ulei de aceeasi viscozitate si proprietati din orice marca de ulei (daca aveti datele ultimul ulei folosit.

    m-am uitat intr-un tabel se pare ca un sintetic 5w40 este uleiul recomandat la masina dvs sau daca masina este dotata cu filtru de particule un alt sintetic special ptr masini cu filtru de particule.

    sau pur si simplu schimbati tot uleiul si astfel ati rezolvat problema.

    cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  56. domnu eugen, ce asta metabond? merge la o salata de rosii?

    RăspundețiȘtergere
  57. georgica am vazut ca ti-ai tras si tu blog, am intrat si eu pe el dar e mai greoi sa postezi ceva acolo. aici nu trebuie sa te inregistrezi sau sa folosesti oarece parole, etc...asa ca ia modelul.

    lasa comentariile negative ca imi strici reputatia.

    voiaj bun

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  58. Domnule Eugen ,
    am si eu o intrebare, am folosit Metabond Gold la un Renault Trafic, ce avea la bord 76000 km,si am observat ca i-a marit zgomotul.Zgomotul semana cu acela pe care-l avea atunci cand din greseala mecanicul mi-a pus ulei de 10W40 in loc de 5W40.Sa fii schimbat Goldul vascozitatea uleiului, astfel incat sa-imodifice zgomotul.Doresc o parere in acest sens.
    Cu respect Flavio
    favstto@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Va salut Domnule Flavio,
    Metabond Gold nu modifica proprietatile fizico-chimice ale uleiului, ptr ca nu este un aditiv, este un tratament care se adreseaza suprafetelor metalice si in mod normal reduce zgomotele, in nici un caz sa la amplifice.

    Metabond Gold trateza suprafata metalica, reducind frecarile cu pina la 60%, respectiv zgomotele, sunt foarte surprins ca la dvs s-a intimplat invers.
    As dori sa stiu la citi km dupa ce ati tratat cu Met Gold a aparut zgomotul acela? ce marca si ce viscozitate de ulei ati folosit acum ultima oara?

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua!
    Detin un Renault Clio Symbol 1.5 dCI din 2007(nou).In primii 20kkm masina a fost tratata cu metabond megasel.Acum are aproape 40kkm si doresc sa reiau tratamentul si ptr motor.Cutia de viteze agata mai ales in treapta 1(nu exagerat) si ma gandesc sa tratez si cutia de viteze.
    Asadar ptr un flacon de Metabond Megasel + Metabond (motor)+ Metabond (cutie) imi puteti face in pret?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  61. Marian Dorobantu9 aprilie 2010 la 21:31

    Buna seara!
    Sunt proprietarul unui Opel Meriva 1,3 cdti,55kw,cod motor z13dtj.
    Doresc sa stiu ce ulei si aditiv ulei sa folosesc pentru motor,cutie viteze manuala...
    Pentru combustibil as vrea sa stiu daca regleaza si diuzele injectoarelor prin curatare(mentionez ca imi creste nivelul uleiului in baie.Masina ar peste 100.000 km.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  62. pentru un passat 3b 1999,motor AJM 1.9 TDI 116CP,cu 26000 km ce tratament motor si aditiv miati recomanta ?

    RăspundețiȘtergere
  63. 260000 km scuzati am scris gresit

    RăspundețiȘtergere
  64. Domnule Marian Dorobantu,

    Pentru Opel Meriva 1,7 cdti,55kw, folositi uleiul LSX 5w30 si Metabond Gold ca si tratament.

    La cutie un ulei 75w80 ar fi mai potrivit si Metabond GT ca si tratament.

    Daca va creste nivelul uleiului in baie nu este deloc bine, pentru ca de fapt nu uleiul creste... Cel mai probabil aveti garnitura fisurata si astfel lichidul de racire se scurge in baia de ulei ceea ce nu este bine deloc. Va recomand sa mergeti la service si sa faceti o verificare.

    cu stima,

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  65. Passat 1.9 TdI,

    Tratamentul Metabond Old Spezial pentru motor si Megasel pentru combustibil.

    Eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Marian Dorobantu15 aprilie 2010 la 11:00

    Buna ziua!
    Problema nu este din cauza antigelului(nu scade lichidul din vasul de expansiune si nici nu exista antigel in baia de ulei,la schimbarea uleiului).Cel mai probabil este de la motorina,consumul de combustibil fiind undeva la 8L/100km,acum.Consumul dat de producator este 6,5L in oras.Ma gandeam ca poate ar merge un aditiv de motorina(ca la domnul cu Passat)care sa curete diuzele injectoare.Se poate din cauza mizeriei acumulate sa nu mai inchida cum trebuie duzele de la injectoare?Mentionez ca asta iarna nu am avut probleme cu pornirea.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  67. Marian Dorobantu15 aprilie 2010 la 11:12

    Am citit ca Metabond Gold se poate folosi si la cutia de viteze!!!Este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  68. Domnule Dorobantu,

    Metabond Gold se poate folosi si la cutia de viteze manuala mai ales in cazul in care exista uzuri si zgomote foarte mari....

    Cu stima,
    Eugen C.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Domnule Dorobantu,

    Cred ca am omis postul dvs de mai sus din 10 aprilie si de aceea nu v-am raspuns....
    Incercati un aditiv motorina Megasel pentru ca sigur nu dauneaza cu nimic si va poate ajuta la curatarea injectoarelor, a pompei si chiar imbunatateste arderea combustibilului care la noi este asa cum stiti si dvs ca este...

    Daca mai este nevoie de ceva si mai ales urgent va rog sa-mi trimiteti un email imi este mai la indemina.... pe eugencoman@yahoo.com

    Eugen C.

    RăspundețiȘtergere
  70. FII AMABIL TE ROG SPUNEMI SI MIE AM UN OPEL ASTRA H DE 1.4 MOTORUL PE BENZINA 90 CAI, DIN 2004(AN FABRICATIE)AM IN EA ULEI LIQUI MOLI (3,5 BAIA DE ULEI) SI IAM FACUT UN TRATAMENT LA MOTOR TOT CU LIQUI MOLI SI ACUM CA AM 81000 KM TREBUIE SAI FAC SKIMBU SI IAM LUAT ULEI METABOND 4L , TRATAMENT DE M0TOR METABOND GOLD ,SOLUTIE DE SPALAT MOTORUL METABOND CL SI PT BENZINA METABOND MEGALENE ARE CEVA DACA BAG TOT FLACONU DE 250ML DE METABONDUL COLD SI JUMATATE DE METABOND CL LA SPALAT MOTORUL CA SA MA CEALALTA JUMATATE PT.URMATORUL SCKIMB? DUPA CAT TIMP TREBUIE SA SCKIMB ULEIUL PT CA FAC CAM 10000 KM PE AN ARE CEVA DACA IL SCKIMB LA 30000 KM INDIFERENT DE ANI? PT CA VAD CA SE ZICE CA LA 2 ANI TREBE SAL SCKIMB DACA IL SCHIMB CAND FAC 30000KM INDIFERENT DE ANI CE SE INTAMPLA? ASTEPT RASPUNS. MULTUMESC MULT.

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna dimineata,

    Ref opel Astra de mai sus tratat cu Liqui Moli. Inainte de a adauga uleiul si tratamentul de la Metabond trebuie neaparat sa spalati motorul pentru ca nu stiu daca cele doua tratamente sunt compatibile, deci puteti folosi jumatate de flacon de metabond CL la o spalare.

    Metabond Gold - Puteti folosi tot flaconul mai ales daca in prezent masina consuma ulei cam mult..

    Numai daca folositi un ulei LLX sau LSX il puteti schimba la 2 ani sau 30 mii km.
    oricare din celelalte uleiuri ar fi bine sa le schimbati la 1 an.

    Fara suparare, insa cel care v-a vindut produsele ar fi trebuit sa va dea si niste instructiuni,sfaturi, mod de folosire, etc....

    Cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua,
    Am un Ford Focus 1,6cmc,benzina din 2007 si are 50.000km,service facut la reprezentanta cu ulei Ford Motorcraft 5w30(la 46.00km). Ce tip de Metabond imi recomandati si daca chiar e nevoie de acest tratament la masina mea avand in vedere ca e totusi destul de...noua?
    PS: sunt din Bucuresti si poate-mi recomndati un furnizor

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna ziua,
    pentru Ford Focus mentionat mai sus nu este absolut necesar sa va tratati motorul, insa daca doriti sa va dublati viata motorului si a sistemului de injectie va recomand Metabond M, respectiv Megalene, mai ales in conditiile in care la noi combustibilii si in ultimul timp multe dintre uleiuri sunt asa cum sunt...

    Va pot trimite eu prin curier sau il puteti suna pe colegul meu: 0726/204563 dl.nichiforoiu

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna ziua,

    am o Skoda Octavia Tour din 2006 130.000 de km,ce tratament pentru motor imi recomandati?

    RăspundețiȘtergere
  75. Va salut pe toti! pina luni 17 mai sunt disponibil doar pe mob: 0733/266604 pentru orice detaliu...

    RăspundețiȘtergere
  76. Am folosit Metabond Old Spezial, Megasel si Metabond GT la un Opel de 2.0 diesel si totul s-a schimbat la masina mea care era zgomotoasa, scotea fum negru si consuma mult. Multumesc Domnului Eugen care a fost foarte prompt in livrarea produselor.

    Marius

    RăspundețiȘtergere
  77. buna ziua ma numesc mihai .Am un pasat2004 km.125.000 probabil mai multi ptr.ca masina am achizitionat-o recent si as dori sa-mi spuneti ce tratamente pot folosi la motor,cutie,combustibil si in ce cantitate.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  78. salut mihai,

    pentru pasatul tau iti recomand:
    1.tratament motor- metabond gold, un flacon de 120 ml suficient ptr un motor cu baia de 5 ltr
    2.tratament cutie - metabond GT, 1 flacon 250ml
    3.aditiv combustibil - megalene(benzina) sau megasel(motorina), un flacon 250ml suficienti ptr 1 tona combustibil...

    eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  79. va multumesc mult domnul Eugen.Sunt Mihai cu Pasatul.In 2 saptamani voi comanda aceste produse,dar as mai dori sa stiu daca pot utiliza si ulei de motor de tip PD TDI si daca este mai bun decat CASTROL care mi se recomanda acum.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  80. salut Mihai!

    cei care au folosit Uleiul Top 5w40 PD TDI au fost multumiti, insa daca ai mai folosit castrol si din surse sigure, este ok, poti folosi in continuare...

    Va astept pe email sau mob inainte de a face comanda dvs...

    cu stima
    eugen coman
    http://www.eco-metabond.com
    eugencoman@yahoo.com
    0744354644, 0733/266604

    RăspundețiȘtergere
  81. Eugen

    Ce imi recomanzi pentru un Astra G din 2002 2.0dti 16v , 230.000 km , manca ulei cred ca la turbo deoarece curge din intercooler , ce imi recomanzi pentru ulei in motor si pentru cutie ?

    RăspundețiȘtergere
  82. buna seara am un cielo 1997 si a inceput sa consume ulei are 110000 km. ce sfat imi dati sa reduc consumul de ulei cu respect gica

    RăspundețiȘtergere
  83. PENTRU GICA: TRATEAZA CIELO CU METABOND GOLD. SUNA-MA PE 0733/266604 PTR COMANDA IN CAZ CA NU AI O SURSA APROPIATA...

    RăspundețiȘtergere
  84. PENTRU ASTRA G DIN 2002 CARE CONSUMA ULEI: VA RECOMANDA METABOND OLD SPEZIAL LA MOTOR SI METABOND GT SAU GOLD LA CUTIE. CONTACTATI-MA PE MOBIL, ZILELE ACESTEA SUNT PUTIN PLECAT SI ACCESEZ NETUL MAI RAR.

    CU STIMA,

    RăspundețiȘtergere
  85. am un opel astra g 2000 20dti16v ce mi recomandati pt ulei consuma la 1000 km cam 300 grame sa pun un flacon de metabond gold [250 grame]? in baie intra 5,5 l ulei

    RăspundețiȘtergere
  86. am uitat sa va spun am 221000 km

    RăspundețiȘtergere
  87. buna ziua

    ptr opel astra g 2000 20tdi 16v va recomand METABOND OLD SPEZIAL. 250ml trateaza o baie de 5 ltr.
    contactati-ma pe email sau mob.

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  88. buna dimineata am achizitionat un metabond gold si vreau sa il pun in motor opel astra g motor 20 diesel din 2001 este bine? ulei nu consuma

    RăspundețiȘtergere
  89. buna ziua,

    intrucit tratamentul Metabond Gold poate fi utilizat de la zero km, puteti folosi fara grija.

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  90. Salut
    Am auzit si eu de acest tratament si as vrea sa il incerc la un Astra 1.7 dti/2002. cu 110k km.Ce tratament imi recomandati pt motor si injectoare.Pt motor v-as fi recunoscator sa-mi spuneti si in combinatie cu ce ulei e recomandat sa folosesc Metabond.

    RăspundețiȘtergere
  91. buna ziua!

    pentru Astra 1.7 dti/2002 cu 110mii km va recomand tratamentul Metabond C si Metabond Megasel pentru injectoare. Putem gasi impreuna cel mai bun ulei in functie de grupa SAE a uleiului folosit anterior. Daca se poate email la eugencoman@yahoo.com sau 0733/266604

    cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  92. am un astra f din 96 si am auzit de aditivii metabond si as vrea sa incerc caci am unele problene.mentionez ca este benzinar 1.4 16 v. 90 caluti,dar cred ca au murit cativa caci de la un timp nu mai trage,face zgomot mare si trepideaza la relanti.ce imi recomandati. astep raspuns urgent
    adresa este:il_77_dan@yahoo.com
    va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  93. am omis 199850km si nu imi consuma ulei

    RăspundețiȘtergere
  94. v-am raspuns pe email...

    eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  95. pt un ford focus 2004 an fabricatie si 152000km ce metabond imi recomandati baia de ulei are 6 l motor duratorq 1753cm cubi

    RăspundețiȘtergere
  96. buna dimineata,

    pentru FORD FOCUS 2004 152MII KM va recomand Metabond Gold ca si tratament de motor.

    eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  97. Se poate folosi metabond C la motociclete monocilindru 600 cm 4t cu ambreiaj in ulei racire pe ulei si aer?

    RăspundețiȘtergere
  98. Puteti folosi Metabond C la motocicleta dvs cu o singura conditie : ambreiajul sa fie o parte metalica si alta ferodou. in cazul in care ambele parti sunt metalice exista posibilitatea ca ambreierea sa nu se mai produca la parametri normali. din cite am invatat de la specialisti, astfel de motociclete cu ambreiaj din ambele parti metalice, sunt foarte rar intilnite. dvs daca nu sunteti sigur intrebati un mecanic de motociclete....

    cu stima,

    eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  99. Cristian Tanase26 iulie 2010 la 12:58

    Buna ziua,
    ce mi-ati recomanda pentru un Opel Astra H din 2006, motor 1.9 cdti, 120 de cai remapata la 160 de cai. Am cu ea 170000km si nu consuma ulei.
    Multumesc mult!

    Cu stima,
    Cristian Tanase

    RăspundețiȘtergere
  100. buna ziua,

    pentru opelul astra h din 2006 al domnului Cristian Tanase, va recomand METABOND GOLD chiar si in conditiile in care nu aveti consum de ulei. la atitia calutzi adaugati aveti nevoie de un tratament care sa reduca frecarile si sa creasca randamentul motorului.

    contactati-ma pe email sau mob daca doriti.

    cu stima

    eugen c.

    RăspundețiȘtergere
  101. buna ziua,

    Pentru un vw golf 4,1.4 16v din 2001 cu 175000 km ce tip de tratament recomandati?Am completat aproximativ 300 ml de ulei(cand a aparut pe compuerul de bord mesajul ca necesita completare)De atunci am parcurs mai bine de 1500 km.Precizez ca masina scoate ceva gaze pe la busonul de ulei.

    RăspundețiȘtergere
  102. buna ziua,

    pentru vw golf 4 de mai sus, va recomand Metabond Gold sau Metabond old Spezial in cazul in care consumul de ulei este foarte mare la 1000 km.

    eugen c.

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna ziua!

    pentru un golf 2, motor 1.6 d. km...cine stie cati care consuma sub 1 lt ulei/1000km ce ar fi cel mai indicat sa iau? pentru motoare foarte uzate sau pt. motoare uzate?
    Abia am schimbat uleiul si nu l-as mai schimba inca 1 data pentru a pune metabond, este neaparata necesara acesta schimbare?
    Si daca nu fac 250km dupa ce am pus metabond, pentru ca nu am unde merge atat, cam cat timp ar trebui sa las motorul pornit ca sa echivaleze cu cei 250 km?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  104. PENTRU ZAYTSUCA:

    pentru golf 2 cu motor de 1.6 ambele variante de tratament sunt ok, respectiv Metabond Gold sau Metabond Old Spezial atita timp cit consumul de ulei este acceptabil si nu foarte mare (dvs stiti mai bine)eu va recomand Met Gold.

    Nu trebuie sa schimbati uleiul chiar daca ati parcurs intre timp citiva km (0-2000 km)tratamentul isi face efectul si acum.

    Daca nu aveti posibilitatea sa parcugeti un drum lung de 200-250 km, lasati motorul sa functioneze in parcare minimum 2 ore.

    RăspundețiȘtergere
  105. BUNA ZIUA!
    PENTRU UN MERCEDES ML320/2001/145000KM/CUTIE AUTOMATA/BENZINA/220CP,CE TRATAMENTE IMI RECOMANDATI?MOTORUL NU CONSUMA ULEI!
    MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  106. PENTRU STEF:

    chiar daca mercedesul dvs nu consuma ulei, asta pentru ca este un MERCEDES, va recomand totusi, tratament pentru motor- Metabond Gold iar pentru benzina si injectoare, Metabond Megalene.

    cu stima,
    eugen c.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  107. Am si eu un passat din 2001 diesel motor 1.9 tdi de 74 kw. si vreau sa-i fac un tratament de motor. Am 176000 km la bord. Am auzit de metabond dar nu prea stiu multe lucruri despre el. Ce cantitate se pune.Vreau sa-i bag ulei Castrol Edge TDI 5w40.Cat ulei se baga tinand cont ca se administreaza si metabondul?. mentionez ca intra cam 4 litri de ulei.Mai multe detalii daca se poate?.Metabondul se baga inainte de ulei sau dupa ce e bagat uleiul? Va multumesc!Iar Metabond Megasel ce cantitate se administreaza la un rezervor de 60 de litri?

    RăspundețiȘtergere
  108. m uitat sa mentionez ca am consum de ulei dar nu exagerat.Consum normal pt un diesel.Vreau sa-i fac schimbul de ulei si vreau sa-i fac si un tratament.Masina am luat-o acum 2 ani din germania si nu i-am facut nimic,decat schimburile de ulei. Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna seara!

    Pentru Sorinutzsibiu:
    1. pentru masina dvs, se adauga 200 ml de tratament recomandat Metabond Gold, numai dupa schimbul de ulei( adica 5% din capacitatea baii de ulei).

    2.cind faceti schimbul de ulei, adaugati cu 200 ml de ulei mai putin, pentru a nu depasi linia de maxim a jojei de ulei dupa adaugarea tratamentului Metabond Gold.

    3. Metabond Gold se adauga in ulei cald cu motorul oprit, dupa care imediat se parcurge o distanta de 200-250 km fara sa opriti motorul... va recomand sa cititi si instructiunile de pe site sau cele inscrise in instructiunile care insotesc produsul la livrare.

    4. adaugati 30 ml de metabond megasel la un rezervor de 60 ltr motorina.

    5. daca mi-a scapat ceva...sunt disponibil pe email , messenger sau mobil.

    cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  110. Mai am o intrebare? Se poate intampla ceva daca se administreaza tot flaconul de metabond gold? Intrucat imi intra cam 4 litrii de ulei ma gandeam sa bag 3 litrii 700 si apoi tot flaconul de metabond. Se poate intampla ceva? Astept raspuns. Multumesc!
    P.S Metabond megasel am bagat si se simte diferenta. O sa continui cu el.

    RăspundețiȘtergere
  111. Pentru Sorin:

    Puteti folosi cu incredere tot flaconul de Metabond Gold...la un singur tratament.

    cu stima,
    eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  112. buna seara sau ziua am si eu o intrebare am un bmw 320d din 2004 are 143000 km si vreau un tratament ulei si o solutie de spalat motoru in interior ce imi recomandati VA multumesc

    RăspundețiȘtergere
  113. a si am uitat vreau si un numar de tel la un agent din brasov va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  114. Salut, pentru un renault megane classic din 1998 cu motor de 1.9 diesel ce imi puteti recomanda? motorul face destul de mult zgomot, probleme sa pornire si fum la pornire. evident este necesar si o schimbare cel mai probabi a unuia sau doua injectoare insa as vrea si un tratament...

    RăspundețiȘtergere
  115. Pentru Sebastian:

    pentru meganul dvs din 1998 diesel, va recomand un tratament cu ceramica, Metabond Gold sau Metabond Old Spezial, in functie de km pe care ii are masina si consumul de ulei...

    Metabond Megasel- aditivul de motorina pentru injectoare.

    Daca doriti ne auzim la un telefon sau pe email respectiv messenger.

    eugencoman@yahoo.com
    0733/266604
    http://www.eco-metabond.com

    eugen c.

    RăspundețiȘtergere
  116. Da ca sa raspund intrebarii,in urma utilizarii produsului Metabond old Spezial,a scazut consumul de ulei care il aveam inainte ,motorul oricum trebuie segmentat dar pana la asta , sa imbunatatit consumul de ulei si parca merge mai rotund motorul.E un produs bun si il recomand si celorlalti care au probleme . Sanatate!


    alex monyu

    RăspundețiȘtergere
  117. este bun uleiul 20w50 ca un cielo din 1995?

    RăspundețiȘtergere
  118. depinde citi km parcursi are masina, insa mai potrivit ar fi semisinteticul 10w40 plus un tratament de motor in caz ca aveti pierderi de ulei...

    RăspundețiȘtergere
  119. 03 01 2011
    Am un ford focus diesel 80kw cu filtru de particole fabricat 2006 cu peste 100 mi/km.
    am facut schimbul de ulei si la cca700km parcursi am constatat nivel de ulei crescut in baie.Un meserias mia spus ca ar putea fi de la filtrul de particole si ca ar trebui curatat cu o anume solutie [300 ron] plus manopera 200 ron Motorul functioneaza bine fara vibratii sau fum negru aparent nu se observa nimic deosebit.Cand MI-a schimbat uleiul nu am verificat personal nivelul decat dupa parcurgerea a 700 km.Ce ar putea fi? Ce ulei este indicat pt. ford? eu am pus ulei sintetic 5w-30 hawoline. rog pe Dl.Eugen sa-mi dea un sfat s-au alt cititor al acetui comentariu. Va multumesc.Ady

    RăspundețiȘtergere
  120. Pentru Ady:

    Nu am auzit de acea solutie care poate curata filtrul de particule si costa atit de mult...am mai spus-o pe aici pe blog ca nu ma pretind vreun specialist si de aceea ma abtin la vreun comentariu in privinta ford-ului dvs, totusi
    am mai intilnit situatii ca a dvs cind crestea nivelul uleiului din baia motorului pentru ca era ciupita garnitura si se scurgea din lichidul de racire in baie, insa nu poate fi neaparat valabil si in cazul dvs, este doar o presupunere.

    in acest caz ati constatat ca a scazut nivelul lichidului de racire?

    de la metabond va recomand uleiul LSX 5w30 special pentru filtrul de particule.

    eugen c.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  121. Pentru Ady:

    Nu am auzit de acea solutie care poate curata filtrul de particule si costa atit de mult...am mai spus-o pe aici pe blog ca nu ma pretind vreun specialist si de aceea ma abtin la vreun comentariu in privinta ford-ului dvs, totusi
    am mai intilnit situatii ca a dvs cind crestea nivelul uleiului din baia motorului pentru ca era ciupita garnitura si se scurgea din lichidul de racire in baie, insa nu poate fi neaparat valabil si in cazul dvs, este doar o presupunere.

    in acest caz ati constatat ca a scazut nivelul lichidului de racire?

    de la metabond va recomand uleiul LSX 5w30 special pentru filtrul de particule.

    eugen c.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna ziua. sant Ady.Va multumesc pentru raspunsul promt pe care mi l-ati dat referitor la nivel de ulei crescut in baia de ulei la frd focus diesel de 80 kw.Nivelul
    lichidului de racire nu a scazut Motorul functioneaza rotund, nu iesse fum negru la esapament.Daca filtrul de particole ar fi infundat are legatura cu cresterea nivelului de ulei in baie?O exploatare a masinii cu motorul la turatii mici(2000-2500rot/min) poate favoriza cresterea uleiului? Tipul de ulei (havoline)5w-30 .in cazul meu, folosit 5-600km poate avea efect negativ la vreun semering pentru al degrada si am trece motorina in baie?

    RăspundețiȘtergere
  123. Pentru Ady:

    Sincer nu stiu daca pot raspunde exact la ultimele intrebari, insa ca o parere personala o sa incerc sa-mi dau cu parerea:

    1. nu cred ca ar trebui sa creasca nivelul uleiului daca filtrul de particule este infundat - mai bine intreaba pe forum, acolo poti gasi mai multe opinii...

    2. o exploatare a motorului la turatii mici nu cred ca ar favoriza cresterea uleiului in baie pentru ca nu este normal sa se intimple asa...

    3. nu am nimic impotriva uleiului Havoline 5w30, daca este din surse sigure (original) si nu este vreo facatura nu vad de ce sa degradeze vreun semering...

    4. ca sa nu mai ai dubii te sfatuiesc sa faci schimbul de ulei din nou si sa urmaresti nivelul uleiului in baie cit mai des. in caz ca se ridica nivelul, mergi imediat la un service auto sa iti rezolve problema...

    cu stima,

    eugen c.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  124. Salutare
    Am o Dacia Solenza, 1,4 mpi, din anul 2004, cu 345000km reali (a fost taxi). As vrea sa fac mai intai o curatire a motorului si a cutiei, apoi sa folosesc aditivii dvs pentru motor si cutie. Ce imi puteti recomanda? Si nu in ultimul rand cam cat m-ar costa asta? Aditivii pentru cutia de viteze actioneaza in vre-un fel asupra burdufurilor de planetara? La capatul dinspre cutie, planetara se unge cu ulei din cutie. Mentionez ca motorul nu "papa" ulei, de la ultimul schimb de ulei nu am completat deloc si am facut deja 8000 km.

    RăspundețiȘtergere
  125. salut
    am folosit ulei castrol pana acum si vrea sa il preschimb cu metabond! trebuie sa fac o spalare la motor sau este compatibil? si am luat si tratament metabond gold masina are 230 de mii de km am luat ce trebuia sau trebuie sa aplic metabond old spezial?
    cu respect
    cristi

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna dimineata!

    Pentru Dacia Solenza 1.4 mpi de mai sus:

    1. pentru 345 mii km reali(desi ma indoiesc sa fie atitia), folositi tratament pentru motor Metabond Gold, respectiv Metabond GT la cutie;

    2. tratamentul pentru cutie nu dauneaza burdufurilor de la planetara;

    3. preturile sunt pe site, contactati-ma pe email sau telefon pentru detalii livrare.

    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  127. Buna dimineata!

    Pentru Cristi: uleiurile sunt compatibile, deci nu este obligatoriu sa faci spalare de motor, este recomandat tinind cont de km pe care ii are masina...

    poti trata cu Met. Gold fara probleme, insa daca exista consum mare de ulei, data viitoare treci pe Old Spezial.

    eugen c.

    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  128. buna seara,

    am un logan dci 85 cp cu 85500 km. folosesc doar motorina e5. m-ar interesa un tratament al motorului (motorul nu consuma ulei, schimbul facut acum 2500km) plus aditiv motorina. v-as ruga sa-mi spuneti ce produse si in ce cantitati sa folosesc (am comandat deja metabond megasel 250ml; in rezervor mai am vreo 20 litri motorina; care e cantitatea de motorina maxim admisa in rezervor inainte de adaugare metabond megasel?)

    cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  129. pentru bodo:

    intrebati pe cel de unde ati comandat megaselul, este obligatia lui sa va dea informatii si despre mod folosire produse.

    cu stima,

    eugen c.
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  130. Buna ziua!

    Am un vw golf 4,TDI(217000km) din 1999, de cand am masina am folosit ulei Aral 5w-40.
    Va rog sa-mi recomandati daca sa folosesc in continuare acest ulei si ce tratament sa folosesc pentu motor si cutie . Mentionez ca nu imi consuma ulei. Tratamentul vreu sa-l fac preventiv tinand cont de varsta si nr de km. ai masinii.

    RăspundețiȘtergere
  131. PENTRU DAN:

    poti folosi in continuare uleiul Aral 5w40 mai ales ca nu consuma ulei excesiv la acesti km. tratament pentru motor iti recomand metabond gold, iar pentru cutie metabond gt. in plus iti mai recomand megasel aditivul pentru motorina care sincer face minuni la ce motorina avem noi in RO.

    contacteaza-ma pe email sau 0733266604 pentru cea mai buna oferta.

    eugen c.

    RăspundețiȘtergere
  132. In urma unor discutii cu domnul Eugen am luat hotararea de a folosi produsele Metabound.
    Considerand ca este in interesul nostru al Cumparatorilor si Utilizatorilor al acestor tipuri de produse am introdus pe acest forum discutiile avute inaintea achizitionarii produselor.
    Pentru cei interesati adresa mea de email pentru alte consultari este:

    draghicigrg@gmail.com
    Nr tel: 0722707150

    George Draghici
    Bucuresti

    www.consultantafiscala.com.ro

    RăspundețiȘtergere
  133. George:
    Buna ziua,
    In lungile mele cautari pe internet a unui tratament de motor a descoperit Metabond si m-am gandit ca nu ar strica sa solicit o consultatie.
    Astfel, sunt detinatorul unui Chevrolet Captiva 2008 cu 45kKm, cu un consum de combustibil de 8% extraurban si 10-11% urban, avand un motor 2,0 Diesel -Common Rail, 153 cp, cutie viteze manuala 5 trepte, diferential 4x4, filtru de particule, la care sunt dispus sa folosesc produse de curatare a injectoarelor si de tratament al motorului.
    In concluzie, doresc o oferta si modul de administrare al cantitatilor necesare pentru:
    - curatare injectoare;
    - tratament motor;
    - tratament cutie;
    - tratament diferential.
    Mentionez ca serviceul l-am asigurat la fiecare 15kKm, primul la 10kKm.
    Va multumesc,
    George Draghici

    RăspundețiȘtergere
  134. George:
    Va multumesc pentru informatiile furnizate.
    Daca se poate va rog sa-mi confirmati faptul ca prin folosirea tratamentului de motor adica curatarea motorului toate aschiile si mizeria depusa in motor se vor scurge un baia de ulei care la randul ei se depune pe filtru .
    In concluzie :nu ar trebui schimbat filtrul de ulei dupa un anumit numar de kilometri dupa ce se pune in motor acest tratament?
    Poate si uleiul din cutie si cardan este in acceasi situatie, de a fi schimbat?
    Va multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  135. ugen:
    Buna dimineata,
    Va inteleg temerea si trebuie sa dmit ca teoretic aveti dreptate posibil ca filtrul de ulei sa se incarce cu mizerie de fel si fel, insa acesta este rolul lui sa adune totul acolo. Nu cred ca masina dvs doar la atitia de putini km sa contina f multa mizerie incit filtrul acela sa nu isi mai poata indeplini rolul de filtru, spun asta ptr in practica nu am auzit pe nimeni sa schimbe filtrul intre schimburile de ulei, mai rau unii folosesc acelasi filtru la doua schimburi....
    Referitor la uleiul din cardan si cutie depinde de mentalitatea fiecaruia. Unii spun ca nu trebuie sa se schimbe niciodata ci doar completat, altii au alta parere, eu de exemplu sunt pentru schimbare din cind in cind, macar la fiecare 60k km, pentru ca acel ulei desi are proprietati de ungere deosebite, ele se pierd cu timpul.
    Tratamentul Metabonf GT in primul rind ca durifica suprafetele metalice si le face mai rezistente la uzura, in plus a fost conceput sa lucreze la temperaturi mai joase decit cel de motor.
    Sunt la dispozitia dvs ptr oricare alta lamurire.
    Cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  136. George:
    Va multumesc pentru informatiile furnizate.
    Am luat decizia sa achizitionez Metabond Megasel 250 ml.
    Ulterior, inainte de a pleca la un drum mai lung voi achizitiona si celelalte 2 produse pentru ca nu am drumuri asa de lungi (250 km) foarte des.

    RăspundețiȘtergere
  137. Va rog sa luati in considerare comanda urmatoare:
    Produsul : Metabond Megasel 250 ml
    Solicitant: George Draghici
    Adresa: Bucuresti,....
    Telefon:
    P.S. in cazul in care se poate va rog sa fiu sunat de catre curier pentru a efectua intalnirea pentru predarea produsului din timpul zilei la serviciu.
    Va multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  138. Eugen:

    ok, o sa vi-l trimitem si veti fi anuntat din timp.

    George:
    Multumesc, astept produsul.
    P.S. Acest tratament cu megasel urmeaza sa-l fac de fiecare data cand alimentez cu motorina pana la epuizarea solutiei, urmand sa cumpar in continuare acest produs? Sau aceasta este o achizitie unica?

    Aceasta intrebare este si pentru celelalte 2 produse: Metabond M si Metabond GT.

    O zi buna in continuare,

    RăspundețiȘtergere
  139. Eugen:
    buna ziua,
    Megasel - este recomandat la fiecare alimentare, dar nu este obligatoriu
    Met M - are efect atita timp cit este adaugat in ulei in proportie de 5% la primul tratament, respectiv 2,5% din cap baii de ulei la tratamentele ulterioare.
    Met GT - un flacon de 250ml suficient ptr 2 tratamente la cutie.

    produsele au efect de innobilare a suprafetelor metalice. dupa schimbarea uleiului daca nu se mai adauga tratamentul Met M sau GT suprafetele metalice treptat isi pierd din proprietatile de innobilare care au fost obtinute anterior prin folosirea tratamentului, de aceea se recomanda incepinc cu cel de-al doilea tratament folosirea a jumatate din cantitatea folosita la primul tratament, doar ptr intretinerea suprafetei tratata...

    George:
    Buna ziua,

    Am primit coletul de la dumneavoasta si l-am folosit. Am cumparat o seringa de 20ml si am introdus Megasel in rezervor 20 ml la 43L motorina. In primele zile nu am simtit nici o diferenta dar treptat motorul a inceput sa fie mai vioi. Momentan sunt la al doilea plin de motorina si am adaugat la fel 20ml la 47 L motorina. Deja motorul merge mult mai bine si sunt multumit. Am in intentie la la urmatorul plin ( de obicei 40-50 litri motorina sa scad nivelul introdus de Megasel la 15 ml.
    In acest moment va rog sa-mi trimiteti :
    - Metabond M 250 ml- pe care il voi introduce in motor 100% cantitate deoarece baia de ulei are o capacitate de 5,5 litri.
    - Metabond GT 250 ml - pe care il voi introduce 50% in cutia de viteza si 50% in diferential.

    In cazul in care nu procedez corect va rog sa-mi spuneti.
    Poate aplicati si reducerea promisa.

    Va multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  140. George:

    Multumesc pentru raspuns,
    Despre uleiul de motor pot sa va spun ca este schimbat de 1500 km si am de gand sa scot 250 ml din baie si sa introduc MegabondM.
    La fel voi proceda si cu diferentialul si cutia de viteza ( este o cutie mecanica 5 trepte)
    Uleiul motorului a fost schimbat la revizia de 43000 km si este cel de la GM, masina fiind in garantie inca 2 luni adica iulie 2011.

    Eugen:
    ok, am inteles, mergeti tot pe acelasi ulei si pe viitor. Eugen

    RăspundețiȘtergere
  141. eorge:
    Buna ziua,
    Cred ca am devenit destul de stresant cu atatea intrebari, dar nu am ce face datorita faptului ca nu vreau sa se intample nimic cu masina .

    Va rog sami spuneti daca metabound M va avea efecte negative fata de pompa de ulei care actioneaza din cate stiu, prin cele 2 pinioane de presiune.
    Aseara a inceput sa ma streseze aceasta intrebare si nu puteam sa dorm.

    Va multumesc,

    Eugen:
    Buna dimineata,
    Stati linistit ca nu sunteti stresant deloc, va inteleg perfect.
    Nu vad de ce ar avea efect negativ Metabond M asupra pompei de ulei, din contra ii prelungeste viata, asa cum spuneam tratamentul Metabond M este unul din primele produse aparute la Metabond si daca ar fi fost vreo problema pina acum din 1992 de cind s-a lansat pe piata, ar fi fost stopata folosirea lui.
    Odihniti-va linistit ca nu se intimpla nimic rau...
    Ca sfat imi permit: din ceea ce cititi pe forumuri, pareri pro si mai ales contra referitor la diferite produse din industria auto, nu neaparat Metabond, sa CREDETI DOAR JUMATATE din ceea ce se scrie acolo, pentru ca daca ar fi dupa parerea unora de pe forumuri nu ar mai trebui nici aer sa respiram...
    Astazi va trimitem coletul, o sa va sune sotia.
    O zi placuta

    RăspundețiȘtergere
  142. George:
    24 de ore de la introducerea Metabond in motor, observatii:
    280 km parcursi
    ventilatorul motorului porneste mai rar
    ticaitul de diesel sa ameliorat
    Concluzie: functioneaza altfel motorul (in sensul bun al cuvantului)

    La cutie:
    Odata cu desfacerea busonului de alimentare al cutiei de viteza s-a observat ca uleiul era inchis la culoare, prezenta mazga si impuritati de natura metalica sau nemetalica.

    Am luat hotararea sa nu introduc in cutie GT-ul si am programat masina la service pentru luni dimineata. Adevarul este ca niciodata nu a fost controlat uleiul la cutie. 46.000 km.

    Diferential:

    la diferentialul fata, uleiul era deschis la culoare si nu prezenta impuritati.
    Am scos 60 ml din carcasa si am introdus 60ml GT.

    la diferentialul spate: uleiul era un pic mai inchis decat in fata dar nu prezenta impuritati.
    Am scos 60 ml din carcasa si am introdus 60ml GT.

    Este adevarat ca acum ceva timp am mers la service pentru un zgomot infundat ( la decelerare) - la diferential al crezut eu, dar nu m-am gandit ca poate fi din cutie, asa ca odata cu aceasta ocazie am descoperit un posibil defect care putea sa-mi afecteze cutia de viteze in timp.

    O sa va mai comunic in timp ce s-a descoperit in cutia de viteze.

    Daca aveti o parere despre acesta situatie va rog sa-mi comunicati.

    O zi buna,

    George Draghici

    RăspundețiȘtergere
  143. Salut Eugen
    As dori o sugestie pentru un Fiat Stilo 1,4 16V din 2004 cu 102k km;
    1.Tratament motor
    2.Tratament cutie
    Mentionez ca la schimbul de ulei de 45000 si 55000 am folosit Dura Lube si la 10000km ciupeste 0,6-1 litri functie de drum si stil.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  144. Buna ziua,

    Pentru Fiat Stilo mentionat mai sus:

    TRATAMENT MOTOR - METABOND GOLD
    TRATAMENT CUTIE - METABOND GT

    ATENTIE, VA RECOMAND CURATAREA MOTORULUI CU O SOLUTIE DE CURATARE INAINTE DE A FOLOSI METABOND GOLD DUPA TRATAMENTUL ANTERIOR CU DURALUBE.
    DURALUBE DEPUNE TEFLON CARE SE EXFOLIAZA IN BUCATI MARI UNEORI SI POATE DUCE LA ALTE BELELE IN MOTOR...

    pentru oferta transport si preturi trs email sau sunati la oricare din numerele de pe site, revin in tara dupa data de 10 iulie.

    cu stima,

    Eugen
    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  145. skoda octavia 1.2 tsi -ce imi recomandati pentru motorul acesta? 18000km la brd

    RăspundețiȘtergere
  146. Buna seara,

    Pentru skoda octavia 1.2 tsi - 18 mii km, tratament Metabond M, respectiv aditiv benzina Met. Megalene.

    eugen

    http://www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  147. Buna ziua ! Am vazut ca dati sfaturi despre metabond si ma bucur ca am gasit acest blog. Tocmai am schimbat un Polo din 97 cu 100.000 km la bord cu un Opel Vectra din 95, cu 300.000 km la bord, motor Isuzu, 1,7 TD. Nu stiu nimic despre masina dar as vrea totusi sa ii pun un metabond. Nu sunt eu convins 100% ca ar fi ceva extraordinar dar ... hai sa incerc. Ar trebui oare si uleiul din cutie de schimbat ? Ce imi recomandati ? Nu stiu nimic despre masina, daca pierde ulei , etc. Pierde doar niste motorina pe la un injector, nesemnificativ. Multumesc anticipat de sfaturi !

    RăspundețiȘtergere
  148. buna ziua Florin!

    sunt putin plecat din tara de aceea iti raspund cu intirziere. Pentru Opelul tau cu 300 mii km iti recomand un tratament Metabond Old Spezial. Daca doresti sa ii prelungesti viata schimba-i uleiul la timp, adauga si tratamentul Old Spezial si mai ales pentru ca nu stii cind vechiul proprietar l-a schimbat si pe cel de la cutie, schimba-le pe ambele.

    pentru alte intrebari te rog email pe eugencoman@yahoo.com, il accesez mai repede cind sunt plecat.

    cu stima,

    eugen coman
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  149. am 52500km la logan1.4 si m-am gandit sa iau si eu metabond M sa ii fac un tratament.Pun la primul schimb de ulei facut 150g aditiv (3 l intra in logan);nu stiu daca este suficient sa merg cu ea vreo 30km la drum intins si vreau sa intreb ce este cu acest aditiv la 1l - Ecotek ca nu imi dau seama;pot sa continui apoi cu acest aditiv ecotek? si dupa ce termin acest ulei care l-am luat dejace ulei din gama 5w recomandati si cati kilometri sa il tin;eu de fel tin uleiul mai putin cam 6000-7000km. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  150. Pentru Samy cu loganul de 1.4:

    poti folosi Met M (150ml) si nu trebuie sa parcurgi o distanta oarecare ca si la Met Gold sau Old Spezial.
    nu trebuie sa continui cu Ecotek, acela este altceva.
    nu stiu ce ulei ai luat deja, intreaba-l pe cel care ti-a vindut uleiul ce trebuie folosit dupa aceea, sau ma poti suna la oricare din numerele de pe site ca nu prea inteleg ceea ce doresti anume...

    eugen

    RăspundețiȘtergere
  151. Buna ziua.Pentru un motor de golf 4/2006/225000 km ce aditiv de ulei imi recomandati? Uleiul pe care il utilizez este castrol edge 5w40.Se poate folosi acest ulei cu aditivul meatbond?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  152. Buna ziua. Am facut tratament cu Met. Gold si vreau sa schimb uleiul mai devreme. Intrebarea mea este daca se pierde din calitatea tratamentului avand in vedere ca am parcurs cu el doar 4000km, a doua intrebare este cum se procedeaza pe viitor mai trebuie continuat tratamentul?

    RăspundețiȘtergere
  153. Salve tuturor. Am un Nissan Terano 2004, cca 200000 km. Cum ma sfatuiti sa tratez motorul? As vrea sa folosesc si aditiv pentru carburant.

    RăspundețiȘtergere
  154. Buna ziua,

    Pentru Nissan Terano 2004 cu 200 mii km, folositi Metabond Old Spezial tratament ptr motor si respectiv aditivul pentru combustibil.

    Pentru postul de mai sus: Va recomand sa continuati tratamentul la motor doar cu 2,5 % Metabond Gold din capacitatea baii de ulei.

    Cu stima,

    eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  155. am un golf 3 din 93..1,4 benzina...nu consuma ulei,ce aditiv ai trebui sa pun in ulei.cand o sa-l schimb?sau nu trebuie daca nu cansuma ulei..?

    RăspundețiȘtergere
  156. Pentru Golful din 93 de mai sus: MET. GOLD, chiar daca nu consuma ulei, exista o uzura micronica acolo...asa ca este recomandat.

    Eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  157. am 275000 km cu un passat 2002 , consuma ulei cam 1L la 15000km , sa iau gold sau old spezial . care ar fi diferenta daca as pune unul sau celalalt ?
    multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  158. Foloseste mai bine old spezial

    eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  159. Ce tratament de motor imi recomandati la un Renault Megane din 2000 cu 197.200 km consum de ulei aprox 1 l la 7000 km? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  160. pentu un opel astra g 1.6 16v benzina cu 165000km parcursi ce recomandati? consuma cam 1l la 1000km ulei castrol 10w 40.va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  161. Va salut cu respect! Apelez si eu la bunavointa dvs. pentru a ma sfatui ce sa fac in cazul masinii mele.Detin un Opel Astra G caravan pe motorina din 2001 cu 185000 km la bord, 1686 cmc.Incepand cu acesta iarna zgomotul facut de motor este mai mare,motorul nu mai trage asa de bine si consumul de motorina este crescut. Ce tratament credeti ca va imbunatati situatia?

    RăspundețiȘtergere
  162. Imi pare rau ca nu am putut raspunde la timp, am fost plecat din tara. Pentru mai multe informatii trimiteti un email la eugencoman@yahoo.com

    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  163. buna ziua,
    detin un ford focus 1.4i benzina din 2000, rulaj aproximativ 145000 km,ulei mobil1 5w-30 full sintetic. masina nu mananca ulei. considerati a fi bun sa folosesc un flacon de metabond c ptr o prima utilizare a produsului? ( flaconul l-am primit cadou).

    RăspundețiȘtergere
  164. asta ca am primit produsul cadou este o mangla...bine cunoscuta....

    RăspundețiȘtergere
  165. Buna ziua! Am un Matiz din 2004 cu 194.000 km. Mananca putin ulei insa scoate si ceva fum. ce tratament ar trebui sa folosesc si in ce proportie se adauga la schimbul de ulei. capacitate baie+ filtru ulei 2,7 litri. ce ma sfatuiti? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  166. Salut Alex,

    Eu doar ce am vindut matizul meu din 2005 cu 100 mii km...
    Iti recomand Tratament de ulei Metabond Gold, aditiv de benzina Metabond Megalene.

    Tratamentul de motor Metabond Gold, un flacon de 250ml iti este suficient la 2 schimburi de ulei, respectiv 150ml la primul schimb, restul la cel de-al doilea...

    Aditivul de benzina Megalene, 5ml la fiecare 10 ltr de benzina adaugat in rezervor.

    Daca doresti oferta si la filtre, eventual ulei altul decit cel de la Metabond, revin-o cu email pe eugencoman@yahoo.com sau www.eco-metabond.com, www.uleiuri-piese.ro

    Stima,

    RăspundețiȘtergere
  167. Salut Alex,

    Eu doar ce am vindut matizul meu din 2005 cu 100 mii km...
    Iti recomand Tratament de ulei Metabond Gold, aditiv de benzina Metabond Megalene.

    Tratamentul de motor Metabond Gold, un flacon de 250ml iti este suficient la 2 schimburi de ulei, respectiv 150ml la primul schimb, restul la cel de-al doilea...

    Aditivul de benzina Megalene, 5ml la fiecare 10 ltr de benzina adaugat in rezervor.

    Daca doresti oferta si la filtre, eventual ulei altul decit cel de la Metabond, revin-o cu email pe eugencoman@yahoo.com sau www.eco-metabond.com, www.uleiuri-piese.ro

    Stima,

    RăspundețiȘtergere
  168. Va salut! Doua rugaminti : 1.Suzuki Splash 2010, 1,2/86 CP,46.000 km tratamet motor & cutie viteze, 2.Skoda Octavia 2,1,9 TDI/2007 102000 km,ptr motor doar, ce recomandari faceti?
    Multumesc,astept raspunsul dvs!

    RăspundețiȘtergere
  169. Metabond Gold pentru motor la ambele si Metabond Gt la cutie doar manuala.

    Eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  170. va salut!ce tratament imi recomandati la un passat 2.0 tdi din 2009 180000 km, transmisie automata, mentionez ca nu consuma ulei. stima!

    RăspundețiȘtergere
  171. Salut Roli! pai tinind cont ca are deja 180 de mii km, iti recomand tratamentul de motor Metabond Gold, iar pentru injectie Metabond Megasel. Am si eu o masina cu pompe duse si crede-ma ca impreuna fac minuni...

    Eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  172. multumesc,o sa folosesc ambele produse

    RăspundețiȘtergere
  173. Buna seara!
    Am un bmw 320d din 2000 , 240 000 km , i-am facut schimburile de ulri si flltre acuma 2000 km si as vrea sa va intreb daca as putea sa folosesc si acuma Metabond sau sa astept la urmatoru schimb? si cam ce cantitate ar trebui sa pun? Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  174. pt un golf 3 1.6 benzina 1997 cat metabond gold trebuie sa-i bag la motor am 185000 km
    cu stima
    george

    RăspundețiȘtergere
  175. Buna ziua, pentru cutii automate Mercedes, exista vre-un tratament Metabond, din cate am vazut nu am gasit informatii asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  176. Buna ziua,

    Am un Golf 4 1.4 16V, benzina. Eu pe afisaj am 190000 Km, dar un mecanic a zis ca arata de 300000 (masina e cumparata de mine la 119000). La orice drum lung mai solicitant (autostrada, munti) trebuie sa completez uleiul. La ultimul schimb a consumat cam 1.5 l de ulei la 13000km (ce-i drept cu multe drumuri solicitante).

    Imi puteti sugera un produs Metabond.

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  177. .la mine la opel(z16xe) dupa tratament cu metabondgold n-am vazut nicio imbunatatire.

    RăspundețiȘtergere
  178. Salut!
    Am un Opel Astra F X17DTL (1,7 TD) din 1995, imi consuma destul de mult ulei, ce tratament imi recomandati?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  179. Daca, consumul de ulei este mai mare de 1 ltr la 1000 km, iti recomand un Mecanic. Daca este mai mic, se poate incerca cu Metabond Old Spezial.

    Eugen
    www.eco-metabond.com

    RăspundețiȘtergere
  180. Buna ziua,

    Detin un ford transit connect 2006 66kw 159.000 km (achizitionat de la societate la 135.000 km cu toate reviziile la ford). Ce solutii recomandati pentru motor si cutia de viteze. Nu consuma ulei.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  181. buna ziua pt un bmw 318 i din 2002 280.000 de km ce imi recomandati pt ulei precizez ca nu consuma ulei deloc

    RăspundețiȘtergere
  182. buna ziua pt un bmw 318 i din 2002 280.000 de km ce imi recomandati pt ulei precizez ca nu consuma ulei deloc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Cristian,

      Ca si tratament pentru ulei iti recomand Metabond Eco, 250ml suficienti pentru un tratament motor cu o baie de 4-6 ltr ulei.

      stima,

      eugen

      www.eco-metabond.ro

      Ștergere
  183. Buna ziua. am si eu probleme cu un opel zafira b din 2006 si anume ca consuma cam mult ulei ,undeva la 500-700 ml de ulei la 1000 km.Credeti ca un tratament de motor ar reduce acest consum de ulei? Mentionez faptul ca am folosit numai ulei Castrol 5w40 care mi se pare cam subtire.Mecanicul mi-a spus ca poate pierde pe la semeringurile de la supape.Ce anume imi recomandati dv si cum pot comanda aceste produse la dv.Mentionez faptul ca sunt din Bucuresti.Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  184. Buna seara,

    Pentru Opelul zafira de mai sus va recomand tratament Metabond Old Spezial si un ulei mai gros, 10w40. Se reduce consumul de ulei mai ales daca se foloseste si uleiul de la Metabond.

    stima,

    eugen c.
    www.eco-metabond.ro

    RăspundețiȘtergere
  185. Am un Golf4 DIN 2001,imi consuma cam 500-700 ml la 1000 de km.Am pus ulei Liqui Moly 5w40 si pentru pierderi am pus Ol-Verlust Stop dar nimic.Ce pot face si in ce conditii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit de Ol-Verlust Stop, probabil ca nu e un produs rau....
      Poti incerca cu Metabond Old Spezial, numai dupa ce ai spalat motorul pentru a nu intra in reactie cele doua tratamente. Evident ca si uleiul trebuie schimbat....

      stima,

      eugen c
      www.eco-metabond.ro

      Ștergere
  186. Buna ziua ma numesc paul si detin o toyota celica din 2002 motor de 1.8 si nu scoate fum trage motorul si nu am pata de ulei sub masina dar mananca cam 1 litru de ulei in nici 1000 de km ...si iam cumparat metabold old spezial dar intrebarea este ce inseamna 5#10 la suta din flaconul de 250 ml adica 25 de ml??? Sau sa il bad tot

    RăspundețiȘtergere
  187. Buna ziua ma numesc paul si detin o toyota celica din 2002 motor de 1.8 si nu scoate fum trage motorul si nu am pata de ulei sub masina dar mananca cam 1 litru de ulei in nici 1000 de km ...si iam cumparat metabold old spezial dar intrebarea este ce inseamna 5#10 la suta din flaconul de 250 ml adica 25 de ml??? Sau sa il bad tot

    RăspundețiȘtergere
  188. Buna ziua ma numesc paul si detin o toyota celica din 2002 motor de 1.8 si nu scoate fum trage motorul si nu am pata de ulei sub masina dar mananca cam 1 litru de ulei in nici 1000 de km ...si iam cumparat metabold old spezial dar intrebarea este ce inseamna 5#10 la suta din flaconul de 250 ml adica 25 de ml??? Sau sa il bad tot

    RăspundețiȘtergere
  189. Salut Paul! De unde ai cumparat Metabond Old Spezial?

    Eugen

    www.eco-metabond.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna sunt in anglia...de pe ebay....scrie in engleza in romana si in ungureste pe el

      Ștergere
    2. Buna sunt in anglia...de pe ebay....scrie in engleza in romana si in ungureste pe el

      Ștergere
  190. Intreba-i pe aia de pe ebay cat se adauga....pentru ca ei ti-au vandut produsul
    Dar iti spun si eu tot flaconul de 250ml la o baie de ulei 5-8 ltr.

    eugen c.
    www.eco-metabond.ro

    RăspundețiȘtergere